Published On: mie, Mar 19th, 2014

Braileni prinsi in flagrant in timp ce pescuiau ilegal

In cursul zilei de vineri, 14 martie, in jurul orei 07.30, un echipaj de jandarmerie a depistat doi barbati in timp ce pescuiau ilegal cu ajutorul a sase plase monofilament in canalul termocentralei din localitatea Chiscani, judetul Braila.

‘‘Persoanele in cauza, Sandel D., in varsta de 46 ani si Fanel G. de 55 ani, se aflau pe unul din pontoanele ancorate la mal, de unde pescuiau cu cele sase plase ilegale, in lungime totala de 400 m. Pana in momentul depistarii, cele doua persoane au reusit sa pescuiasca noua kilograme de peste din speciile salau si platica. Pentru fapta lor,  jandarmii le-au intocmit celor doi, actele de sesizare sub aspectul savârsirii infractiunii de utilizare a uneltelor de pescuit de tip monofilament, in conformitate cu prevederile O.U.G. 20/ 2008 privind pescuitul si acvacultura’’, se arata intr-un comunicat emis de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila.

Dosarul cu actele intocmite a fost inaintat Biroului Judetean de Politie Transporturi Braila, pestele fiind predat unei societati comerciale specializate, in vederea valorificarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-