Published On: Soare, Mar 23rd, 2014

Braileni cu mandat de arestare, prinsi de politisti

In ziua de 22 martie, intre orele 06:00- 14:30, politistii Biroului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au actionat pe raza municipiului, cu scopul depistarii persoanelor urmarite in temei legal.

‘‘In urma actiunii desfasuate pe raza mnicipiului, politistii l-au depistat pe M. Liviu in varsta de 45 de ani, pe numele caruia autoritatile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare, pentru comiterea infractiunii de furt de componente neferoase. Acesta a fost pus in urmarire la nivel national la data de 21 martie. De asemenea, oamenii legii i-au surprins pe L. Adrian de 29 de ani, fata de care Judecatoria Braila a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii de 6 luni inchisoare pentru furt calificat si pe

T. Toma de 60 de ani, care a fost condamnat de Judecatoria Braila, la data de 21 martie, la executarea pedepsei de 10 luni inchisoare pentru furt calificat’’, a precizat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Braileanul cu mandat european de arestare a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, care a luat masura retinerii lui pe o durata de 24 ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Galati, iar ceilalti doi au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-