Published On: vin, Mar 28th, 2014

Boboc (PNL) vrea intelegere la “masa rotunda” pentru europarlamentare, cu toti candidatii filialelor locale

Share This
Tags

bobocIn perspectiva alegerilor europarlamentare din 25 mai, liderul liberalilor braileni, senatorul Catalin Boboc, i-a invitat public pe candidatii filialelor locale la o "masa rotunda", cu scopul de a parafa o intelegere, pe care o numeste "gentleman's agreement". Presedintele PNL Braila a dat exemplu o intalnire similara care a avut loc, inainte de alegerile locale din 2012, in sectorul 3 din capitala, intre partidele politice.

"Anunt pe aceasta cale si lansez o invitatie publica reprezentantilor locali ai tuturor partidelor care s-au inscris in cursa (n.r. alegerile europarlamentare) spre a avea o masa rotunda si a face un gentleman's agreement, astfel incat in aceasta campanie sa ne respectam reciproc. Si nu e o chestiune pe care am inventat-o, a functionat foarte bine la alegerile locale la sectorul 3 din Bucuresti. S-au intalnit si au convenit astfel incat acolo nu s-a rupt un afis, nu s-a rupt un banner, nu s-au facut mustati candidatilor din partea contracandidatilor. A fost o campanie curata, frumoasa, in care fiecare si-a expus ideile", a declarat Boboc.

Senatorul liberal a mai precizat ca este alegerea fiecaruia daca respecta sau nu un eventual angajament, totul tinand de bunul-simt.

Comentarii

comentariu

About the Author