Published On: joi, Mar 20th, 2014

Boboc (PNL) despre noul prefect: Stiam ca PSD Braila avea trecere la Bucuresti. Trebuiau sa se duca la Dragnea, ca el e jupanul

Share This
Tags

Catalin BobocPresedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, a vorbit despre numirea Vasilicai Vilcu in functia de prefect al judetului, fara consultarea organizatiei locale a PSD si a liderilor acesteia, Gheorghe Bunea Stancu si Aurel Simionescu. Vilcu a fost nominalizarea filialei PC.

Boboc a precizat ca PSD a fost de acord, la inceputul guvernarii USL, ca postul de prefect al judetului Braila sa apartina conservatorilor si ca acum s-a materializat discutia. Liderul liberalilor braileni a mai spus ironic ca noua alianta PSD-PC-UNPR "functioneaza perfect".

"PSD-ul la inceputul guvernarii USL a fost primul de acord sa ofere postul de prefect PC-ului. Acum a nominalizat PC, conform discutiei. Inteleg ca au o alianta noua care functioneaza perfect. Cea mai mare vina in nominalizarea noului prefect o poarta PSD, nu PC, din cauza inactiunii", a declarat Boboc.

Senatorul liberal a ironizat in declaratia sa si relatia filialei locale a liderilor PSD Braila cu sefii de la Bucuresti, afirmand ca stia ca "Stancu si Simionescu au relatii personale bune cu Ponta".

"PSD Braila stiu ca avea trecere la Bucuresti, ca aveau toate parghiile. Si presedintele Bunea Stancu si primarul puteau sa mearga la premier, la Dragnea, ca el e jupanaul acolo. Stiu ca aveau relatii personale bune. Trebuiau sa zica ca e nevoie de un om cu experienta", a conchis Boboc.

De asemenea, deputatul liberal Vasile Varga a tinut sa precizeze ca ii pare rau ca in functia de prefect nu a fost numita Mihaela Marcu, in conditia in care "anul 2014 este un an electoral greu".

Comentarii

comentariu

About the Author