Published On: vin, Mar 14th, 2014

Autoritatile locale incep cosmetizarea Brailei

Dupa ce cosmarul provocat de iadul alb a luat sfarsit, municipiul se confrunta acum cu gropile si gunoaiele ramase in urma.

Primarul Brailei, Aurel Simionescu si-a exprimat in cadrul unei conferinte de presa dorinta de a demara procedura de colectare a gunoiului rezultat in urma topirii zapezii.

‘‘Incepand de saptamana viitoare, vom actiona pe partea de curatenie si colectare a gunoaielor din municipiu. Aceasta actiune bineinteles ca se desfasoara pe parcursul intregului an, dar acum este nevoie de o atentie suplimentara’’, a declarat Aurel Simionescu.

Totodata, municipalitatea intentioneaza sa plombeze si gropile de pe strazile municipiului care dau mari batai de cap soferilor. Edilul sef s-a aratat optimist in ceea ce priveste lucrarile care vor da Brailei un aspect placut, precizand faptul ca isi doreste ca aceste proceduri sa fie finalizate pana la Sarbatorile Pascale.

‘‘ Din punct de vedere al gropilor, s-a facut deja un inventar si se va actiona pe zonele cu probleme. Lucrarile vor fi de calitate, pentru ca nu dorim ca dupa un interval de timp, aceastea sa reapara, iar oamenii sa zica ca au fost facute prost de la bun inceput’’, a adaugat edilul sef.

Primarul a mai precizat si faptul ca municipalitatea a inceput deja studiile de fezabilitate pentru cele patru intrari importante in oras, pentru care deja s-a primit o prima transa de 3 milioane de lei, insuficienta de altfel, motiv pentru care autoritatile locale vor trebui sa suplimenteze aceasta suma cu aproximativ 3 de milioane de lei.

Daca cosmetizarea orasului ar putea fi finalizata pana luna viitoare, reabilitarea carosabilului ar putea sa dureze aproximativ doi ani, avand in lucrarile de mare anvergura care se vor desfasura.

Comentarii

comentariu

About the Author

-