Published On: lun, Mar 10th, 2014

Au furat curent ca sa petreaca Ziua Femeii

Locatarii ‘‘ghetoului brailean’’ de la km 10 prefera sa incalce legea decat sa munceasca cinstit. Familiile din Colonia de la Combinat care nu si-au platit la timp facturile au fost lasate in bezna de catre ‘‘ Electrica’’.

Ca sa nu petreaca 8 martie pe intuneric, doi brailenii din zona mai sus mentionata si-au improvizat un bransament pe casa scarii cu ajutorul caruia sustrageau ilegal energie electrica.

‘‘In dimineata zilei de 7 martie, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila au depistat doua persoane care locuiesc in ansamblul de imobile de la km 10 din apropierea municipiului, care sustrageau energie electrica printr-un bransament improvizat pe casa scarii. Fata de B. Felicia in varsta de 33 de ani si S. Gheorghe de 59 de ani au fost intocmite dosare penale pentru comiterea infractiunii de furt. Valoarea prejudiciului urmeaza sa fie stabilita de societatea pagubita’’, a precizat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Chiar daca pragatirile pentru marea petrecere erau pe ultima suta de metri, oamenii legii i-au prins pe cei doi braileni cu ‘‘mata in sac’’ si i-au lasat din nou pe intuneric.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-