Published On: mie, Mar 5th, 2014

Alegeri FRF. Razvan Burleanu si Vasile Avram merg in turul doi

teren_fotbalUPDATE:  14 voturi au fost anulate pana in momentul de fata. Razvan Burleanu are 73 de voturi, Vasile Avram 59, Iar Chivorchian 31, in timp ce fostul fotbalist Sorin Raducanu nu a primit niciun vot. 

Un numar de 171 de membri afiliati, dintr-un total de 224, au fost prezenti la Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal, de miercuri, de la Casa Fotbalului, dupa ce initial s-a anuntat un numar de 168 de membri.

La aproximativ o ora de la inceperea alegerilor s-a efectuat o noua numaratoare, constatandu-se ca numarul membrilor afiliati prezenti in sala a crescut cu inca trei.

Pentru ca alegerile sa aiba loc era nevoie de prezenta a cel putin 150 de membri.

Finantatorul FC Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a fost desemnat supervizor la numararea voturilor pentru alegerea presedintelui Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Mititelu va superviza comisia de numarare a voturilor din care fac parte Augustin Pacurar (National Sebis), Nicolae Manea (Rapid) si Cornel Sfaiter (FC Botosani).

Marcel Puscas s-a retras din cursa pentru sefia FRF si vrea ca voturile sa mearga la Burleanu.

Reprezentantul clubului de copii si juniori Progresul Bucuresti, Tudor Iacob, a solicitat, miercuri, in cadrul Adunarii Generale a FRF, amanarea alegerilor pana cand unul dintre membrii echipei lui Gheorghe Popescu isi poate depune candidatura

Stire in curs de actualizare

Comentarii

comentariu

About the Author

-