Published On: mar, Mar 11th, 2014

A furat o autocisterna cu peste 5 tone de motorina

Share This
Tags

Braileanu, Georgel M. este cercetat de catre organele de politie din judetul Constanta dupa ce a fost surprins in timp ce transporta ilegal peste cinci tone de carburant.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Politia Navodari il cercetează in stare de libertate

pe braileanul in varsta de 39 de ani, care se afla la volanul unei autocisterne, incarcata cu 5.448 de litri de motorina in timp ce iesea dintr-o societate comerciala.

‘‘Georgel M. in varsta de 39 de ani din judetul Braila este cercetat in stare de libertate, dupa ce a fost surprins iesind dintr-o societate comerciala la volanul unei autocisterne, aceste neputand justifica cantitatea de carburant transportata. Se efectueaza cercetari pentru a se stabili provenienta motorinei si vor fi luate masurile legale care se impun’’, a declarat pentru Infobraila Bogdan Paduraru, purtator de cuvant al IPJ Constanta.

Intrucat barbatul nu a putut justifica cantitatea de carburant transportanta, pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-