Published On: mar, Mar 4th, 2014

Fratii Becali, MM Stoica, Borcea, Copos, Padureanu, Netoiu si Popescu condamnati in “Dosarul transferurilor”. Pedepse definitive si cu executare!

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti i-au hotarat azi soarta omului de afaceri George Copos, in Dosarul Transferurilor. Printre faptele de care se face vinovat sunt spalarea de bani si fals in inscrisuri. Mihai Stoica a fost si el condamnat la trei ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Instanta doreste confiscarea bunurilor care fac contravaloarea prejudiciilor aduse in acest dosar.

Gigi Netoiu – 3 ani si 4 luni cu executare

Gica Popescu, 3 ani si o luna cu executare!

 Jean Padureanu, 3 ani si 4 luni cu executare

Victor Becali, 4 ani si 8 luni cu executare!

 Ioan Becali, 6 ani si 4 luni cu executare!

 Cristi Borcea, 6 ani si 4 luni cu executare!

Mihai Stoica – 3 ani si 6 luni cu executare!

George Copos a primit o pedeapsa de 3 ani şi 8 luni cu executare

De pe meleaguri Turcesti, Mihai Stoica a dat replica pe facebook. "Ce conteaza daca procurorii nu cer pedeapsa, conteaza ce ordine se primesc . Multumesc, Romania… KEEP CALM & GO FOR THE DOUBLE ! STEAUA FOREVER" a scris acesta pe pagina sa personala.

Fratii Becali si-ar fi preschimbat cartile de identitate si si-au facut mutatie in judetul Constanta, pentru a fi inchisi in Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde este inchis si varul lor, Gigi Becali, si are parte de un tratament mai usor.

Dosarul Transferurilor

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata, la data de 2 octombrie 2008, pe Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu si Cristian Borcea, in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.

In rechizitoriul DNA sunt prezentate 12 transferuri ale unor fotbalisti români efectuate de la cluburile Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, Gloria Bistrita si Otelul Galati catre cluburi din strainatate, in perioada 1999 – 2005.Procurorii au cerut pedepsele maxime pentru cei opt.

In luna aprilie 2012, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Jean Padureanu, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Popescu si Gheorghe Netoiu au fost achitati, insa procurorii au facut apel la Curtea de Apel Bucuresti.

Stirea in curs de actualizare.

Comentarii

comentariu

About the Author