Published On: joi, Mar 20th, 2014

170 de posturi de stagiar la sanatate, disponibile pentru tinerii absolventi

Share This
Tags

doctori-medic-640x404Guvernul Romaniei a lansat la initiativa Primului- Ministru Victor Ponta,  a doua editie a Programului de Internship la nivelul administratiei publice centrale. Ca si in cazul editiei precedente, in intervalul 15 iulie- 15 septembrie, candidatii selectati vor participa la activitatile desfasurate la Cancelaria Prim- Ministrului si la Secretariatul General al Guvernului.

O noutate a acestui an o reprezinta extinderea programului de Internship la nivelul tuturor ministerelor si departamentelor din cadrul Executivului. Astfel, anul acesta studentii si tinerii absolventi pot opta pentru peste 170 de pozitii de stagiar disponibile. 

Candidatii trebuie sa detina cetatenia romana, sa aiba cel mult 24 de ani la momentul debutului programului, sa fie studenti ori tineri absolventi ai programelor universitare de licenta, sa cunoasca bine cel putin o limba straina de circulatie internationala si sa aiba cunostinte de baza in domeniul IT. Acestora li se adauga conditiile specifice descrise de fiecare minister si departament.

Candidaturile vor fi depuse exclusiv online, termenul limita pentru depunerea acestora fiind 31 mai.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-