Published On: mar, Mar 18th, 2014

100 de lei amenda pentru o mama iresponsabila

In dimineata zilei de luni, politistii braileni au cautat un minor disparut de la domiciliu, de vina fiind mama copilului care nu l-a supravegheat.

‘‘Ieri dimineata la orele 9:04, dispeceratul IPJ Braila a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenta 112, de braileanca I. Angelica in varsta de 25 de ani, cu privire la faptul ca in aceeasi zi, in jurul orelor 7:40, fiul ei in varsta de 4 ani a disparut din fata locuintei. Imediat dupa primirea sesizarii, politistii de siguranta publica aflati in serviciul de patrulare au inceput verificarile si dupa cateva minute de la ora sesizarii, l-au gasit pe copil in zona Cimitirului ‘‘Sfantul Constantin’’ Braila’’, a precizat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Minorul a fost dus la sediul Politiei Municipiului si incredintat mamei sale, impotriva careia a fost luata masura sanctionarii cu amenda in valoare de 100 lei, pentru lipsa de supraveghere a copilului, in conformitate cu Legea 61/1991 (republicata).

Cazurile care implica disparitia minorilor cauzate de lipsa de supraveghere a adultilor sunt tot mai des intalnite in Braila. Saptamana trecuta la dispeceratul IPJ Braila a fost sesizata dupa 16 ore disparitia unui copil, trimis cel mai probabil la cersit de catre cea care i-a dat viata.

Chiar daca minorul a fost gasit de politisti chiar in seara in care a disparut de la domiciliu, acesta nu a mai fost incredintat mamei iresponsabile.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-