Published On: mie, Feb 26th, 2014

Weekend de teatru la Braila

Teatrul-Maria-Filotti-BrailaSambata, 1 Martie, de ”Ghiocel”, de la ora 12:00, pentru cei mici ,dar si pentru cei mari este programat ineditul si atractivul spectacol ”Bagheta Magica” in regia lui Andrei Teasca. Veti putea astfel vedea sau revedea la Sala Mare a Teatrului, un spectacol unic in peisajul teatrelor profesioniste din Romania, cu numere de magie in interpretarea unor actori, un spectacol interactiv in care prezenta dumneavoastra, uneori chiar pe scena este decisiva pentru reusita spectacolului. De altfel, acest spectacol va participa in perioada 10 – 14 Martie la Festivalul Artelor de la Bursa – Nilufer, Turcia.

Tot sambata, Teatrul Maria Filotti a programat de la ora 18:00, la Sala Studio, emotionantul spectacol ”Povesti de Familie”, in regia lui Vlad Cristache. Dincolo de asperitatile si situatiile scenice profund dramatice ce pleaca de la o realitate istorica recenta, regasim candoarea adolescentei acestui univers interior vulnerabil in care agresiunea maturilor si lumii exterioare poate fi anulata de puterea imaginatiei si puritatea inocentei. Patru actori minunati – Emilia Mocanu, Ionut Visan, Alexandra Salceanu, Silviu Debu – reusesc performanta de a construii cu migala timp de 90 de minute o lume a emotiei si un protest impotriva violentei si agresiunii umane.

Duminica, 2 Martie, de la ora 18:00 la Sala Mare, Teatrul Maria Filotti are bucuria sa va propuna indragitul spectacol ”Papagalita si Curcanul” in regia lui Radu Nichifor, cu o distributie performanta. Un regal al comediei unde rasturnarile de situatie, suspansul, comicul de situatie si de caracter isi dau mana in textul lui Robert Thomas. O cavalcada a peripetiilor, un iures spumos, o bucurie a interpretarilor pline de daruire si stralucire.

Comentarii

comentariu

About the Author