Published On: mie, Feb 19th, 2014

VIDEO: HC Dunarea se indreapta spre podium

Share This
Tags

csm cetate - hc dunarea brMeciul a inceput cu lovituri precise aplicate de o parte si de alta, dar aceasta timp de doar cateva minute, pana la 2-2, cand cele doua aparari au inceput sa functioneze foarte bine, acelasi scor fiind inscris pe tabela de marcaj si in minutul 10. Doua minute mai tarziu scorul era 4-4, iar alte doua minute 5-5.

Jumatatea primei reprize este momentul in care HC Dunarea incepe sa se desprinda, 7-9 in minutul 23 si 10-12 la pauza. Dupa reluare, Dunare joaca din ce ce in mai bine si preia conducerea jocului, lucru care se vede pe tabela de marcaj, minutul 43 gasindu-ne la 5 goluri diferenta fata de Cetate Devatrans. Este momentul in care arbitrajul devine dubios, fetele noastre fiind oprite ba de un pasiv inexistent sau de niste fortari inventate, lucru de care profita gazdele, care se apropie la un gol diferenta, mai ales jocului bun al Melindei Toth: minutul 51, scor 21-22!

Impotriva unei echipe agresive, a lui Baban care cerea disperat pasi si a unei sali ostile, HC Dunarea si-a continuat drumul catre victorie, in minutul 54 tabela aratand 21-24. Arbitrii au simulat corectitudinea aratandu-i cartonasul galben nervosului Ioan Baban si, in stilul casei, si unul Alexandrinei Soare, in compensare!

Ultimul nostru atac s-a petrecut cand scorul era 24-25, finalul fiind unul de infarct. HC Dunarea se afla in atac cand arbitrii au fluierat pasiv. Gazdele s-au napustit in atac, dar apararea a rezistat si, dupa indelungi tergiversari, arbitrii au aratat prepasiv, moment in care Cartas, cea pe care Baban a tot insistat s-o aduca la Braila cand inca antrena la o echipa de top, a aruncat deznadajduita peste poarta! Si am castigat!

Alexandrina Soare a jucat inchegat, fara artificii, si nu a mai picat in plasa lui Baban, care o surclasase cand aceasta antrena Galatiul. Singura modificare demna de remarcat a fost ca, desi a inceput cu Ramona Farcau pe dreapta si cu Czeczi pe stanga, a renuntat la mai tanara extrema si a introdus-o pe Adina Brot, care s-a descurcat bine. De remarcat si prestatia foarte buna a intregii echipe, cu o Gabriela Vasile intr-o zi fasta.

Jocul strans, fara schimbari, in 8, al Alexandrinei Soare, a aratat ca HC Dunarea poate emite fara probleme pretentii la Constanta, dar arata si faptul ca echipa Dunarii este una care trebuie "oxigenata" cu rezerve de mai buna calitate, cu exceptia "celor doi portari, Pitu si Leni, care ne-au scos din multe", asa cum remarca unul dintre finantatorii clubului.

Sursa foto si video: sandu7.blogspot.ro

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-