Published On: joi, Feb 27th, 2014

VIDEO Eleva cautata de Politie, prostituata la 14 ani. Infobraila a aflat unde e fata! “Mergea in cimitir, chiar si cu 8 barbati”

Share This
Tags

 

Rodica Elena MunteanuDe ieri, Politia Braila o cauta pe Rodica Elena Munteanu, o fata de numai 14 ani, care a parasit domiciliul in noaptea de 25 februarie. Minora, eleva in clasa a VIII-a la Scoala Generala nr.1, locuia impreuna cu tatal adoptiv, in varsta de 75 ani. 

Investigatiile redactorilor Infobraila dezvaluie o poveste socanta, care culmineaza cu posibilitatea ca fata sa fie victima unei retele de prostitutie.

Mirela Rusen, directorul scolii unde invata disparuta, ne-a spus ca aceasta nu obisnuia sa  frecventeze orele de curs, ea fiind transferata in luna noiembrie 2013 de la Scoala Generala nr.27. Eleva problema era adusa la scoala de catre tatal ei, insa imediat dupa plecarea parintelui, parasea unitatea de invatamant. 

"Nu prea venea la ore, iar de cand am primit-o la scoala noastra multi indivizi dubiosi dadeau tarcolae pe aici. Am vorbit cu tatal ei, dar nu putea sa o struneasca", a declarat Rusen.

Vorbind cu vecinii Rodicai, am aflat ca minora practica prostitutia. Aceasta ar fi intretinut relatii sexuale cu mai multi parteneri, contra unor sume de bani, care veneau in completarea "celor cinci lei", care-i primea de la tata, insa care ii erau insuficienti pentru stilul de viata pe care si-l dorea.

IMG_20140227_150332Tatal fetei este depasit de situatie, copilul pe care il creste de la numai doua luni de zileIMG_20140227_150337 i-a creat numeroase probleme. Parintele ne-a recunoscut faptul ca fiica sa intretinea relatii sexuale si ca avea un anturaj dubios, "care a dus-o pe drumul pierzaniei".

Chiar in momentul in care echipa Infobraila se afla la domiciliul elevei disparute, aceasta si-a sunat o vecina, spunandu-i ca se afla la Brasov si ca nu doreste sa fie cautata. Vecina ne-a spus ca Rodica "vorbea foarte incet, pe speaker, parca spunea dupa dictare".

mesajAfland acestea, tatal ne-a marturisit ca fata avea ganduri legate de plecarea in strainatate, insotita de barbatii care o plasau altora pentru servicii sexuale. Dupa inca o jumatate de ora de discutii chiar in camera disparutei, aceasta a sunat din nou anuntandu-si tatal ca in cursul noptii va sosi acasa de la Brasov.

Urmariti mai jos materialul video realizat de echipa Infobraila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-