Published On: joi, Feb 27th, 2014

VEZI AICI cum o minora disparuta si-a batut joc de parintii sai

imagesIn ziua de 24 februarie, la orele 14 :05, politistii din comuna Tudor Vladimirescu au fost sesizati prin apelul 112 de catre A. Laura, din satul Scortaru Vechi, despre faptul ca, in dimineata acelei zile, sora sa, in varsta de 15 ani, a plecat spre liceu in municipiul Braila si nu s-a mai intors acasa.

Ingrijorati, parintii fetei au asteptat-o sa vina acasa, insa nu au primit niciun semn din partea ei. In urma cercetarilor efectuate de politisti, minora a fost gasita in compania prietenului ei, declarand ca pe toata perioada in care parintii si-au facut griji pentru ea, a fost in vizita in Galati, la bunicii iubitului.

‘‘In baza sesizarii, politistii au efectuat investigatii in teren si au stabilit ca minora nu a fost in acea zi la cursuri, iar din declaratia mamei sale a reiesit ca aceasta obisnuia sa absenteze, fiind certata deseori. Aceasta a fost data in urmarire la nivel national si international, iar ieri, 25 februarie, in jurul orelor 14:15, politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au depistat-o pe minora in municipiul Braila, in compania prietenului ei’’, a precizat inspector de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Minora a declarat ca nu a fost victima vreunei infractiuni si ca nu a facut nimc grav, motivul pentru care a lipsit de acasa a fost acela ca, impreuna cu prietenul ei, au fost in vizita la bunicii acestuia, in comuna Buciumeni, judetul Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-