Published On: lun, Feb 10th, 2014

Vanatoarea l-a costat un dosar penal

vanatLa data de 9 februarie, la orele 17:45, lucratori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila l-au depistat pe B.Adrian in varsta de 38 de ani, din municipiul Braila, care se deplasa cu arma de vanatoare pe fondul de vanatoare nr.13 Basca in apropiere de  plaja lipoveneasca, apartinand A.J.V.P.S. Braila.

La fata locului s-au deplasat politisti de la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, care au preluat cercetarile, stabilind ca cel depistat avea asupra lui o arma vanatoare, de calibru 16×2 mm, detinuta legal, precum si un numar de 25 de cartuse aferente.

‘‘Barbatul era imbracat intr-un combinezon de culoare alba, care ii permitea camuflarea in zapada, in timpul vanatorii. Din primele cercetari s-a stabilit ca braileanul nu folosise arma pe care o avea asupra lui’’, a declarat Sorin Neftode, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Braila.

Din cercetari a reiesit ca braileanul nu a facut uz de arma pana in momentul depistarii, politistii intocmindu-i dosar penal pentru infractiunea de trecere pe un fond de vanatoare cu arma de vanatoare, in afara cailor de comunicatie.

Arma si cartusele au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author