Published On: mie, Feb 19th, 2014

USL s-a rupt

UPDATE : Premierul Victor Ponta va asigura interimatul la conducerea Ministerului de Finante, dupa ce Crin Antonescu a refuzat sa nominalizeze un liberal care sa asigure conducerea institutiei pana la solutionarea crizei din USL si gasirea unei variante optime pentru structura Guvernului.

Constantin Nita va fi ministru interimar al Economiei, dupa ce Andrei Gerea si-a inregistrat oficial demisia din functie.

Surse politice sustin ca Raed Arafat ar urma sa fie interimar la Sanatate.

Daniel Chitoiu si Andrei Gerea si-au inregistrat oficial demisiile din functiile de ministri ai Finantelor, respectiv Economiei.

Cei doi au depus in mod formal demisiile din Guvern, imediat dupa ce presedintele PNL, Crin Antonescu, a avut o intalnire cu Victor Ponta, la Palatul Victoria.

Surse din interiorul aliantei au afirmat ca in urma intalnirii de la Guvern USL-ul s-a rupt. Crin Antonescu a batut cu pumnul in masa, iar Victor Ponta nu a acceptat solutia ceruta de PNL de a nu pune interimari in locul ministrilor demisionari in locul lui Gerea si Chitoiu.

Ca urmare a acestei intaniri, Antonescu va constata, foarte probabil, ca Ponta nu respecta protocolul USL si va ataca foarte virulent pe problema infiintarii USD.

Comentarii

comentariu

About the Author