Published On: mie, Feb 26th, 2014

USL s-a rupt: PNL pleaca. Lista ministrilor interimari

usl infobrailaNicolae Banicioiu, ministru al Tineretului si Sportului, urmeaza sa fie numit in functia de ministru al Sanatatii, interimar, anunta Guvernul, intr-un comunicat de presa.

Adriana Doina Pana, ministru delegat pentru Dialog Social, urmeaza sa fie numita in functia de ministru al Muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice, interimar.

Dan Coman Sova, ministru delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, urmeaza sa fie numit in functia de ministru al Transporturilor, interimar.

De asemenea, Mihnea Cosmin Costoiu, ministru delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica, va fi numit in functia de ministru al Culturii, interimar.

Rovana Plumb, ministrul Mediului si schimbarilor climatice, urmeaza sa fie numita in functia de ministru delegat pentru ape, paduri si piscicultura, interimar.

Robert Marius Cazanciuc, ministrul Justitiei, urmeaza sa fie numit in functia de ministru delegat pentru relatia cu parlamentul, interimar.

In plus, Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, urmeaza sa fie numit in functia de ministru delegat pentru romanii de pretutindeni, interimar.

 

Comentarii

comentariu

About the Author