Published On: mar, Feb 4th, 2014

Un mare brand se retrage dupa piata romaneasca. Vanzarile scazute au stat la baza acestei decizii irevocabile

Share This
Tags

hugo boss* Hugo Boss inchide magazinele dupa ce vanzarile au scăzut doi ani la rand cu 10% * Francizatii nu au reinnoit contractul *

Brandul de lux Hugo Boss, prezent pe piata locala in franciza, va inchide pana la finalul acestei luni cele doua magazine monobrand din Romania, respectiv cel de pe Calea Victoriei din Bucuresti si cel din Constanta ca urmare a incheierii contractului si a scaderii vanzarilor. Brandul se afla la cea de-a doua incercare pe piata locala dupa ce primii francizati au tras obloanele inca din 2008 dupa o scadere a vanzarilor cu 40-50%.

Actualii francizati – Andrei Alecu si Adrian Matei – spun ca au luat decizia inchiderii magazinelor dupa ce vanzarile au scazut in fiecare din ultimii ani cu 10%.
„Contractul cu cei de la Hugo Boss a expirat si am decis sa nu il reinnoim din doua motive. In primul rand daca luam decizia reinnoirii cei de la Hugo Boss ne cereau sa remodelam magazinele, iar pentru acest proces era necesara o investitie de circa 800.000 de euro. In al doilea rand, vanzarile au inceput din 2011 sa scada, declinul fiind de 10% pe an“, spune Alecu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-