Published On: mie, Feb 19th, 2014

Ultimatum pentru Ponta

usl infobrailaPrimul ministru a primit astazi in cadrul unei conferinte de presa un ultimatum din partea presedintelui PNL, Crin Antonescu: ‘‘Pana luni sa ne spuna daca mai vrea sau nu USL la Guvernare’’.

Seful liberalilor a declarat ca premierul este intimidat de Klaus Iohannis si de faptu ca liberalii il sustin pentru functia de vicepremier. Antonescu a marturisit ca in urma intalnirii pe care a avut-o cu Victor Ponta, premierul nu a fost de acord cu niciuna din nominalizarile pe care PNL le-a avut pentru cele 4 ministere care le revin de drept.

Puterea PSD-ului s-a facut simtita in ultimele zile, cand Antonescu marturiseste ca a fost amenintat: ‘‘ Mi s-a spus sa stau cuminte, altfel pierd conducerea Senatului. Nu au reusit sa ma intimideze’’.

Presedintele liberalilor a adaugat faptul ca PSD incearca sa puna monopol pe alianta USL, iar liberalii nu vor accepta niciodata ca USL sa se transforme intr-o constructie PSD-ista.

‘‘Ne-au fortat sa acceptam unele decizii sau sa plecam… Noi nu am vrut si nu vrem sa facem o traguiala jenanta. Domnul Ponta poate da inca raspunsul crect, sa avem inca o Uniune Social Democrata’’, a incheiat Crin Antonescu.

Comentarii

comentariu

About the Author