Published On: mar, Feb 18th, 2014

Tepuiesc statul zilnic, nimeni nu ia atitudine impotriva lor

unghii_false_1d1a817a28Tot mai multe tinere si-au deschis ateliere de aplicat unghii false in propriile locuinte *Pentru sumele fabuloase castigate nu platesc nici macar un leu la stat

In zilele noastre, sa ai o afacere proprie fara sa platesti darile catre stat nu mai reprezinta o bataie de cap. Nu este nevoie decat de o comanda online a materialelor necesare si putina practica, si ai pus deja afacerea pe picioare.

Pasul urmator il constituie reclama si care sa fie cea mai buna metoda sa-ti faci publicitate daca nu Facebook.

Tot mai multe tinere s-au ‘‘specializat’’ in aplicarea unghiilor false, iar clientii atrasi de reclamele fara masca  de pe site-urile se socializare nu intarzie sa apara.

Astfel, pentru a se fali in fata prietenilor cu noile unghii, tinerele platesc in medie 70 de lei. Dupa procedura de aplicare, urmeaza intretinerea, pentru care domnisoarele mai scot din buzunar aproximativ 50 de lei pe luna.

Daca facem un calcul simplu, pentru 50 de cliente pe luna, inmultit cu 70 de lei, costul aplicarii unghiilor, o ‘‘cosmeticiana’’ baga in buzunar lunar aproximativ 3.500 de lei, bani neimpozati.

Si daca nimeni nu le cere socoteala, tinerele afaceriste isi vad nestingherite de treaba.

Comentarii

comentariu

About the Author