Published On: vin, Feb 14th, 2014

Teodor Stolojan la Braila:”Guvernul USL nu e in stare sa pregateasca viitorul Romaniei, este o circarie penibila”

Share This
Tags

ViewtyEuroparlamentarii Teodor Stolojan, Marian Jean Marinescu si Traian Ungureanu au facut astazi o vizita filialei PDL Braila. Primiti de deputatul Alexandru Nazare, presedintele PDL Braila, acestia au tinut o conferinta de presa in care au explicat in cateva linii pozitia lor la alegerile din 25 mai.

Teodor Stolojan, fost premier al Romaniei si europarlamentar din 2007 a tinut un discurs dur la adresa guvernarii  USL.

"Guvernul USL nu este in stare sa pregateasca viitorul Romaniei pentru 2014-2020. Cei 40 de miliarde alocati de Uniunea Europeana sunt intr-un stadiu de negociere necorespunzator. Ne asteptam ca Guvernul sa intensifice eforturile pentru intrarea in spatiul Schengen. Cu impozitele si taxele marite nu vor atrage investitori".

Presedintele PDL Dolj, Marian Jean Marinescu a explicat importanta alegerilor Europarlamentare:"In Parlamentul European se stabileste legislatia internationala in proportie de 60%" precum si nemultumirea opozitiei fata de neindeplinirea a nici macar unei promisiuni a actualului Guvern, acuzat de populism.

Lista europarlamentarilor PSD criticata de democrat-liberali

Faptul ca europarlamentarul Adriana Silvia Ticau nu mai e pe lista celor 11 candidati PSD, avand in vedere faptul ca din 23 de rapoarte aceasta a avut 10, opozitia a dat vina pe competenta.

Lista PDL pentru alegerile din 25 mai va fi gata la sfarsitul lunii februarie, asa cum a promis liderul Vasile Blaga si va cuprinde un numar de 8 candidati europarlamentari.

Comentarii

comentariu

About the Author

-