Published On: mar, feb. 18th, 2014

Tariceanu ar putea reveni la conducerea PNL

tariceanu_crinIn sedinta de grup, de luni, a senatorilor liberali, s-a cerut demisia lui Crin Antonescu din fruntea partidului si preluarea conducerii PNL de catre Calin Popescu Tariceanu. Prezent in cadrul unei emisiuni televizate, Tariceanu a sustinut ca  este momentul unei discutii in PNL pe tema demiterii lui Antonescu  din functia de lider de partid.

Intrebat de aceasta ipoteza, senatorul liberal Catalin Boboc ne-a declarat ca nu este nimic adevarat din ceea ce se vehiculeaza.

Cu toate astea, senatorul Partidului National Liberal Sorin Iliesiu a anuntat, luni seara, ca el propune schimbarea din functie a lui Crin Antonescu, sustinandu-l pe fostul premier Calin Popescu Tariceanu pentru functia de presedinte al PNL.

„Motivul esential este faptul ca de peste o saptamana Romania se afla in criza politica datorata lipsei de dorinta pentru un dialog constructiv si cred ca este momentul ca acest blocaj politic sa se termine si sa intram in normal. Ceea ce am propus eu este ca USL sa functioneze in continuare asa cum a functionat pana acum, inclusiv la alegerile europarlamentare, inclusiv la alegerile prezidentiale, cand PNL poate sa aiba candidatul pentru presedintia Romaniei sau candidatul pentru viitorul prim-ministru, in persoana domnului Tariceanu”, a declarat Sorin Iliesiu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author