Published On: mie, Feb 26th, 2014

Tariceanu a luat fraiele PNL! Va discuta personal cu Ponta

tariceanu_crinSenatorul liberal Calin Popescu Tariceanu s-a decis sa vorbeasca in numele liberalilor nemultumiti de iesirea PNL-ului de la guvernare. Acesta a declarat public ca va merge personal la primul ministru Victor Ponta pentru a renegocia iesirea de la guvernare.

‘‘Nu voi accepta decizia luata ieri, deoarece apreciez ca ea a fost luata pe baza unor informatii false, gresite furnizate colegilor mei

Am vorbit in aceasta dimineata cu primul ministru Victor Ponta si l-am intrebat daca doreste sa continue proiectul USL. Si mi-a spus ca doreste sa-l continue in actuala forma. Subliniez, in actuala forma.

Fac apel la presedintele PNL Crin Antonescu sa revina asupra deciziei luate ieri si sa revina in USL’’, a declarat Tariceanu.

Senatorul a facut apel catre colegii liberali care sunt nemultumiti de retragerea de la guvernare, sa i se alature pentru a renegocia intrarea la guvernare.

‘‘Draga Crin, daca tu nu-ti vei asuma aceasta responsabilitate, o voi face. Ii voi cere primului ministru Victor Ponta sa-si mentina toate angajamentele, pastrarea tuturor liberalilor in functiile detinute in teritoriu, participarea pe liste comune la europarlamenare, sustinerea unui candidat liberal la presedintia Romaniei. Dupa aceasta declaratie am sa merg sa ma intalnesc personal cu premierul Victor Ponta, ca sa-i prezint in mod direct aceste solicitari. Fac un apel la toti colegii mei sa mi se alature’’, a adaugat Calin Popescu Tariceanu.

Comentarii

comentariu

About the Author