Published On: vin, Feb 7th, 2014

Stancu despre ciubucurile deszapezirii: “Este sport national”

Share This
Tags

gbsAu aparut in ultima vreme mai multe sesizari pentru soferii de pe utilajele de la deszapazire care nu-si fac treaba corespunzator. Ba ca sunt bauti, ba ca merg cu lama ridicata si mai rau de atat, ca pretind ciubucuri pentr a-si face datoria.

Intrebat, astazi in cadrul unei conferinte de presa cum comenteaza aceste neplaceri, presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancua a declarat: "Este sport national, asa sunt unii obisnuiti. Agentii economici contractati pentru rezolvarea deszapezirii au obligatia sa-i verifice pe cei care i-au trimis sa faca acesta treaba".

In urma consumul de alcool pe motive de genul ca afara sunt minus 8 grade Celsius si acestia trebuie sa se incalzeasca, autoritatile au dat dispozitie ca toti soferii implicati la deszapezire sa sufle in fiola, pentru a evita situatii neplacute si pentru a creste eficienta prestatiei acestora.

Presedintele CJ a afirmat ca la Braila s-a intamplat de multe ori asa ceva si ca este greu ca sa fii peste tot in teren, insa a dat asigurari ca inainte de a fi facute platile facturilor, acestea vor fi verificate foarte atent. Bunea Stancu nu doreste sa descurajeze agentii economici dar prin acesta masura va trebui ca facturile sa fie in conformitate cu ceea ce s-a intamplat pe teren.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-