Published On: vin, Feb 28th, 2014

Sport Plus Braila trece la o noua etapa. Braila va avea din sezonul viitor 3 echipe de volei

Share This
Tags

minivolei roxanaGrupa de performanta de minivolei-fete se reconfigureaza la Clubul Sportiv Municipal Braila. Joi, au fost selectionate doua noi membre, care s-au alaturat deja nucleul format din jucatoare nascute in 2002, de la CSM

La actiunea de selectie a copiilor din centrele Sport Plus Braila au participat si baietii. Din acest an, Braila va avea si o echipa de baieti in Campionatul National-minivolei. Va fi si prima echipa sub numele de Sport Plus Braila.

Pe minivolei-fete si sperante-fete, echipa ce se va constitui in urma unei selectii programata saptamana viitoare, din cele care au terminat minivolei si cele mai valoroase eleve de la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar (2001-2000), raman in colaborare cu CSM Braila, un partener solid in readucerea voleiului brailean in prim plan la nivel national.

Astfel, din sezonul viitor Braila va avea 3 echipe de volei, una de minivolei fete, una la categoria sperante tot fete si una de minivolei baieti. Echipele de fete vor fi legitimate la Clubul Sportiv Municipal Braila pe cand jucatorii de la echipa de minivolei baieti vor fi legitimati la Sport Plus Braila. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-