Published On: lun, Feb 3rd, 2014

Situatie incerta pentru consilierul Danut Lungu. Posibil loc vacant de consilier judetean

Share This
Tags

danutIn sedinta ordinara de astazi din cadrul Consiliului Judetean Braila s-a dezbatut vacantarea locului de consilier judetean al lui Danut Lungu. Ales pe listele AVB din partea patridului UNPR, la alegerile locale din 10 iunie 2012, acesta a intrat in luna decembrie in Partidul Democrat Liberal, sustinandu-l pe Alexandru Nazare.

Danut Lungu s-a despartit de alianta de centru-stanga, protocol semnat cu PSD si UNPR in vara anului trecut, pentru ca se considera "un om de dreapta", el candidand pe listele AVB, pe vremea cand Alianta era in opozitie cu USL.

Deoarece partidul UNPR i-a ridicat sprijinul politic, in data de 30 ianuarie, consilierul Danut Lungu a depus la secretariatul CJ o adresa prin care acuza solicita "retragerea proiectului de hotarare de pe ordinea de zi care vizeaza constatarea incetarii calitatii de consilier judetean". Consilierul judetean acuza UNPR ca a "urmat linia transmisa de catre conducerea de la Bucuresti si a intrat in arcul USL local, incalcand astfel protocolul", aducand la cunostiinta faptul ca daca solicitarea sa nu va primi raspuns, atunci se va adresa justitiei pentru anularea in instanta a oricarui abuz la adresa sa.

Consilierul Gheorghe Chiru, vicepresedinte al PNTCD Braila, a sustinut demersul consilierului Danut Lungu, dand ca exemplu cazul lui Gabriel Musceleanu: "sa acordam un timp pentru rezolvarea  acestei probleme", a precizat Chiru.

La finalul sedintei, proiectul de hotarare pentru vacantarea postului de consilier judetean a fost amanat pana la sedinta urmatoare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-