Published On: vin, Feb 21st, 2014

Silviu Radu: ‘‘Nazare nu este recunoscut ca presedinte, el a fost dat, nu ales’’

silviu raduPus in situatia de a se apara si a-si justifica actiunile in folosul partidului, Silviu Radu, membru PDL de 11 ani, a spart tacerea. Acuzat de fapul ca a votat in folosul primarilor PDL, probail, Radu reprezinta o amenintare pentru presedintele Alexandru Nazare care alege in continuare sa-si marginalizeze membrii importanti ai organizatiei, luand deciziile de unul singur.

Atat statutul cat si regulamentul intern al partidului nu sunt respectate, Radu fiind convins de faptul ca Nazare nu isi cunoaste nici macar primarii pe care ii are in judet, aceasta fiind probabil scuza pentru care nici macar nu sunt invitati sa participe la sedintele partidului.

‘‘V-am chemat astazi aici ca sa incep si eu sa vorbesc, ca pana acum am vorbit doar despre statut si regulament si observ ca domnul Nazare este autist la statutul si regulamentul partidului, un statut si regulament in baza caruia a fost el pus secretar de stat,in baza caruia i s-au aratat si recunoscut asa zisele merite. Presedintele Nazare a afirmat recent si nu o face numai recent, o face de sase luni, cum ca eu stric drumul si linia partidului in a face opozitie la Braila, sunt elementul negativ al PDL-ului la Braila’’, a spus Radu.

Consilierul judetean considera ca pereseintele PDL, Alexandru Nazare este deranjat de faptul ca ii este sifonata imaginea lui si nu a Partidului Democrat Liberal, ‘‘pentru ca eu nu am atacat si nu am sa atatc niciodata partidul meu’’.

Silviu Radu marturiseste ca PDL mai are doar 25 de organizatii care insa nu sunt complete, filiala fiind in continua schimare, fapt care pare sa nu-l deranjeze pe Nazare, el fiind preocupat de postarile pe Facebook.

‘‘Cred ca mai mult ii intereseaza sa posteze pe Facebook, daca a fost plecat sau daca a venit, sau daca va mai pleca undeva. Am vazut vazut afirmatiile recente ale domnului presedinte Nazare in ziar, un raspuns dat din zona Bundesti langa, cred ca era la vreun meci de fotbal, nu stiu. Cred ca de acolo facea opozitie, pacat de oamenii care reprezinta cu adevarat PDL-ul. In acest moment, domnul presedinte Nazare, face afirmatii cum ca cineva mi-ar strange o lesa. Vreau sa-l anunt pe aceasta cale, ca eu nu am trait niciodata intr-o lesa, spre deosebire de dansul, care de fiecare data, lesa a fost ba lesa de fata, ba lesa de baiat, deci a avut mai multe tipuri de lesa’’, a adaugat consilierul.

 

Lesa din jurul gatului lui Nazare

 

Radu a atras atentia asupra faptului ca un politician atat de tanar a ajuns sa aiba un cv impresionant fara a servi partidului ci doar unor persoane sus-puse.

‘‘Eu sunt bucuros ca un tanar, asa ca domnul Nazare, presedintele PDL-ului a reusit sa ajunga secretar de stat de cand s-a nascut. Este nascut si facut pentru a fi demnitar,si cu siguranta, rezultatele l-au impis sa ajunga si secretar de stat, si membru in Parlamentul European, incepand, e adevarat de la o varsta frageda, 25 de ani. Cu siguranta pana atunci a scris vreo sapte tratate despre economia europeana si mai mult, a invatat pana la varsta de 25 de ani, cum sa scoata Romania din criza. Iata ca specialistul, presedinte PDL Braila, Nazare, dovedeste inca o data ca atunci cand vorbeste de lesa, probabil are amintiri, amintiri de ale dansului’’, a declarat Radu in ceea ce priveste activitatea politica a tanarului Nazare.

Din 2012, Alexandru Nazare a obtinut prin redistribuire un loc de deputat in cadrul PDL Braila, sustinut de Simona Draghincescu si Danut Lungu.

 

Silviu Radu isi doreste sa ramana in PDL

 

Fiind un membru activ de 11 ani, Radu care este la al doilea mandat de consilier judetean considera ca si-a adus aportul in nenumarate randuri la consolidarea organizatiei PDL Braila.

‘‘Vis-a-vis de pozitia mea in acest moment, tot ceea ce am contestat eu, am contestat presedintele Nazare si nu PDL-ul. PDL-ul este partidul de suflet, in PDL sunt de 11 ani, in PDL am muncit, imi doresc sa muncesc in continuare, din pacate constat ca presedintele Nazare care se erijeaza in a fi partidul, deci el este partidul la Braila, il anunt pe aceasta cale ca toti membrii de partid, din judet si din oras, nu cred ca il recunosc pe el ca si presedinte, ci e doar un presedinte care le-a fost dat la un anumit moment, iar el, dupa ce a reusit sa ajunga in pozitia de presedinte al PDL, a inceput o restructurare masiva, a persoanelor care nu sunt de acord doar cu parerea lui’’, a adaugat Silviu Radu.

Comentarii

comentariu

About the Author