Published On: Soare, Feb 23rd, 2014

Silviu Radu: ‘‘Botea, acest Urania al Brailei’’

radu silviuSaptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa a Partidului Miscarea Populara, Viorel Botea a tinut sa precizeze ca portile partidului pe care il conduce sunt vesnic inchise pentru Silviu Radu. In ciuda faptului ca Radu nu si-a manifestat interesul pentru Miscarea Populara, se pare ca lui Botea ii este cu adevarat frica de concurenta. Si pe buna dreptate, cand ai 500 de membrii in partid, e logic ca dorseti sa-i poti controla pe fiecare dintre ei.

‘‘Am auzit ca liderii de la Miscarea Populara, niste oameni adevarati, care nu au fost in niciun partid pana acum, n-au fost nici in PNTCD, nici in PNL, nici in PLD, n-au fost, au iesit in declaratii si au spus asa : nu il primim pe Silviu Radu pentru simplu fapt ca provine din PDL si noi nu primim oameni din PDL. Surpriza, vorbeau doi oameni care in viata lor, una doi statiile politice le-au avut in PDL.  Poate chair domnul Botea, pe care eu ca profesor de matematica chiar il respect, e un om care si-a facut cariera lui, dar cred ca a inceput sa fie pasionat si de astronomie. A inceput sa ghiceasca in stele, cum ca eu o sa imi duc adeziunea la PMP.  Botea, acest Urania al Brailei, a citit in horoscop si a vazut ca planetele sunt aliniate si probabil urmatoarea adeziune a mea va fi la PMP’’, a declarat Silviu Radu.

Miscarea Populara este condusa in prezent de traseisti politici, mai bine de 10% din membrii fiind fosti democrat-liberali.

Comentarii

comentariu

About the Author