Published On: lun, Feb 24th, 2014

VIDEO: Seful IPJ Braila bea, se urca la volan si goneste pe strazile orasului!

vizitiu_baut_volanNoaptea de sambata spre duminica l-a prins pe seful IPJ Braila, Mircea Relu Vizitiu, intr-un club brailean, in compania mai multor persoane si a unei cantitati impresionante de alcool. Ca de obicei, cand pleaca din club, Viztiu isi conduce singur Mercedesul spre casa.

Asa s-a intamplat si duminica, in jurul orelor 3 dimineata, cand reporterii Infobraila l-au vazut pe seful IPJ Braila, Mircea Relu Vizitiu, iesind dintr-un club impreuna cu doua femei, dupa ce il surprinsesera si in interior ciocnind mai multe pahare.

Vizitiu, in ciuda faptului ca bause suficient, s-a urcat la volan si a demarat mai intai catre locuinta uneia dintre femei, nimeni alta decat patroana clubului, apoi catre casa. Pe parcursul drumului, seful Politiei brailene a mers foarte tare, depasind des 90 de kilometri la ora.

In aceste conditii, reporterii au apelat numarul de urgenta 112 si au descris faptul ca seful IPJ Braila a consumat alcool si conduce cu mare viteza punand in pericol viata lui, a ocupantilor masinii dar si a celorlalti participanti la trafic, insa dupa devierea apelului la Politie, dispecerul s-a multumit sa spuna “da, bine” si “da, la revedere” si a inchis!

Ajuns in fata blocului in care locuieste, Viztiu i-a vazut pe reporterii Infobraila si a fugit in casa lasandu-si balta sotia in masina. Dupa aproape 15 minute, timp in care sotia sa a vorbit la telefon, s-a dovedit ca acestia au adoptat o strategie: Viztiu a deschis brusc usa scarii blocului, iar femeia s-a deplasat impleticit si a intrat in bloc, fara insa a uita sa strige ca reporterii Infobraila vor plati pentru asta.

La 3:58 dimineata, directorul ziarului Infobraila, Catalin Iordache, a primit un lung sms de la Mircea Viztiu care spunea, dupa ce se plangea ca nu se scrie despre realizarile sale profesionale, ca: “Sunt curios cum explicati o nevoie pur femeiasca chiar daca este o ora inaintata in noapte”.

In urma sms-ului trimis de Viztiu, Iordache l-a sunat pe seful IPJ cu care a avut o lunga discutie in care seful IPJ Braila a recunoscut, dupa ce initial a spus ca doar sotia domniei sale a baut si ca ei “nu-i trebuie mai mult de doua shot-uri”, ca a consumat si el “alcool lichid”. “Domnule Iordache, sunt beat!”, a fost una dintre afirmatiile lui Mircea Relu Vizitiu.

 

Stire in actualizare. Urmeaza materiale video si audio

 

INCREDIBIL: IPJ Braila incalca legea pentru a-si proteja seful

In seara zilei de 23 februarie, la cateva minute dupa ce comisarul sef Mircea Relu Vizitiu a fost filmat cum s-a urcat baut la volanul propriei masini si a condus cu viteza pana in fata blocului in care locuieste, un apel la 112  a fost efectuat.

La apelul unic de urgenta s-a explicat ca pe strazile municipiului, seful IPJ este in real pericol si mai mult decat atat, pune in pericol si alte vieti, ofiterul de serviciu a raspuns sec "Da, multumesc", terminandu-se brusc apelul.

Ascultati in continuare inregistrarea audio a apelului de urgenta, care de fapt nu a fost luat in serios, din motive necunoscute pana acum.

Contactat telefonic, deputatul PSD Marian Dragomir a facut cateva precizari referitoare la faptul ca seful Politiei brailene, Mircea Relu Vizitiu, care ar trebui sa fie un exemplu pentru cetateni, a incalcat grav legea. Vezi aici declaratia deputatului.

In urma articolului publicat de Infobraila, in care este prezentata situatia incredibila in care a fost surprins Mircea Relu Vizitiu, parlamentarii braileni au reactionat imediat pentru a cere capul sefului Politiei. Acestia au cerut ca Ministerul de Interne sa ia masuri si sa-l demita pe Vizitiu. Vezi aici ce au declarat parlamentarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-