Published On: vin, Feb 28th, 2014

Se fac jocurile pentru Tadici. Mai face parte selectionerul din cooperativa?

tadici vs f pera* HC Zalau – HCM Roman, un meci de pus la pariuri dar si de pus la rana *

Inca de la inceputul sezonului vedeam 6 echipe in play-off, Baia Mare, Brasov, Braila, Roman, Cluj si Zalau, iar cu doar trei etape inaintea finalului de campionat normal apar dubiile.

CSM Bucuresti, echipa primarului Oprescu, se vrea a fi noul Oltchim, speram sa nu aiba aceeasi soarta ca si fosta campioana. Cu toate ca perioada de transferuri s-a incheiat de mult, CSM a mai adus jucatoare libere de contract, cu doar cateva etape inainte de final. Un lucru legal de altfel, insa comentariile rautacioase au inceput repede sa apara.

Lupta pentru un loc de play-off se da pana in ultima etapa, cum de altfel era si normal. Daca Baia Mare si Brasovul s-au distantat in clasament, restul echipelor inca se mai lupta pentru a incheia campionatul regulat cat mai sus in clasament.

Roman cu Braila se lupta pentru locul 3. Aici duelul este unul foarte interesant. Roman are peste Braila doua puncte insa are meciuri mai dificile ca echipa de la malul Dunarii, in deplasare la Zalau, acasa cu Brasovul si in deplasare la Craiova. Braila mai are o deplasare, cat de cat usoara la Ploiesti, si acasa cu Valcea si liderul Baia Mare, 6 din 9 puncte fiind teoretic ale Brailei. Insa, sa vedem cum stau fetele si cu practica.

Teoretic, atat Romanul cat si Braila vor ramane in play-off, acum nu se stie inca pe ce locuri. Clujul ramane una dintre echipele constante din campionat. Fara sa creeze prea mari surprize, Jolidonul mai are doar doua meciuri de disputat, in deplasare, cu liderul HCM Baia Mare si cu CSM Bucuresti, acasa.

Pentru ultimul loc de play-off, « razboiul » abia a inceput. Marele duel a avut loc etapa trecuta, HC Zalau fiind invinsa de « noua » echipa din capitala, CSM Bucuresti. Echipa condusa de Gheorghe Tadici are nevoie de toate punctele puse in joc pentru a ramane in paly-off. Vineri, elevul infrunta profesorul. Pera merge la Zalau sa ii dea punctele taticului sau sa isi pastreze locul 3 in clasament?

Toate echipele care se inteleg cu cei din conducerea Zalaului, in speta cu Gheorghe Tadici, merg pe premisa, « eu te bat la mine acasa, tu ma bati la tine acasa! »

Dupa ce Zalaul a pierdut la Bucuresti, locul de play-off este amenintat de echipa din capitala, care vine din urma fiind la un punct in spatele echipei lui Tadici.

HC Zalau mai are de disputat trei meciuri, doua, cu echipele « de casa » ale lui Tadici, Corona Brasov si HCM Roman si una cu rivalul de la Deva, in speta patronul Marian Muntean sau chiar antrenorul Ioan Baban. Cum atat Pera cat si Burcea ii sunt datori lui Tadici pentru locurile pe care le ocupa astazi amandoi, surprizele pot aparea oricand. Corona Brasov nu mai pierde clar locul doi, insa Romanul poate cadea de pe podium, daca nu va castiga meciul direct, cu Zalaul. Partida cu Deva, va fi alt duel interesant. Nici Baban si mai ales nici Muntean nu vor da punctele asa usor, insa pe teren nu va fi niciunul, iar totul depinde de jucatoare, cu toate ca Zalaul pleaca cu prima sansa, Deva vrea revansa.

Cooperativa sau nu, Tadici a ramas fara sustinere odata cu plecare lui Gatu de la sefia Federatiei. Ne-am invatat de altfel ca Zalaul sa faca jocurile in campionat, Braila a patit-o pe propria piele atat sezonul trecut cat si acum doi ani. HC Zalau – HCM Roman, un meci de pus la pariuri dar si de pus la rana. Elevul nu-si va depasi profesorul, asa sunt ordinele, iar Zalaul va termina in play-off eliminand astfel orice sansa a Bucurestiului de a prinde locul 6.

De partea cealalta, Romanul, isi va lua punctele din meciurile cu Brasov si Craiova si va incheia sezonul regulat pe podium.

Speram ca jocurile acestea de culise sa dispara in scurt timp.

Comentarii

comentariu

About the Author

-