Published On: joi, Feb 20th, 2014

Sapte milioane pentru teatru

teatrul maria filottiAtat costa reabilitarea Teatrului Maria Filotti din Braila. 98% din fonduri vin din partea Uniunii Europene si a Statului Roman, iar restul de 2% sunt alocati din bugetul local. Reabilitarea ar urma sa se produca pe o perioada de 18 luni, insa lucrarile vor stagna pe perioada festivalurilor si a concursurilor care urmeaza sa se desfasoare in teatrul brailean.

In lucrarile de reabilitare, conform declaratiilor primarului Aurel Simionescu, intra refacerea acoperisului, proiecte care tin de rezistenta cladirii, antifonare si protectie impotriva incendiilor.

In aceasta perioada se desfasoara si evaluarea conducerii Teatrului Maria Filotti, primarul marturisind ca este multumit de activitatea directorului Lucian Sabados.

Managerul, impreuna cu echipa de actori intentinoeaza sa puna in scena piese care sa poata participa la festivalurile nationale si internationale de teatru. Totodata se urmareste ca piesele de teatru alese sa atraga cat mai multi spectatori, astfel incat sala de spactacole a Teatrului Maria Filotti sa fie mereu plina.

Comentarii

comentariu

About the Author