Published On: vin, Feb 7th, 2014

Remaniere guvernamentala, PNL schimba patru ministri

Share This
Tags

crin antonescuConducerea PNL a validat nominalizarea lui Teodor Atanasiu la Ministerul Economiei, Eugen Nicolaescu la Ministerul Finantelor, Cristian Busoi la Sanatate si a lui Klaus Johannis pentru pozitiile de vicepremier si ministru de Interne.

"In urma demisiilor colegilor nostri, Chitoiu, Stroe, Gerea si Nicolaescu, BPN a discutat propunerile si votul a consacrat urmatoarele nominalizari: Johannis – ministru de Interne si vicepremier, Nicolaescu – ministru al Finantelor, Atanasiu – ministerul Economiei si Busoi – ministrul Sanatatii", a declarat Antonescu.

Validarea acestor propuneri s-a facut prin vot, in sedinta BPN al PNL.

Presedintele PNL i-a dat si replica lui Ponta care spunea zilele trecute: "Cine mai e liberal acuma in Romania ca sa ne spuna cum e cu liberalismul sau cu social-democratia?".

"Cineva se intreba zilele trecute cine mai este exact liberal in Romabnia. Doresc cu toata prietenia sa dau, in numele colegilor, un raspuns exact. Noi, PNL, suntem un partid liberal, de dreapta, in care activeaza foarte multi oameni care vor fi mereu liberali. A fi liberal inseamna sa intelegi lumea in care traiesti ca o lume care are nevoie de lideri puternici, nu de baroni. Liberal inseamna sa traiesti intr-un stat de drept", a spus Antonescu.


 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-