Published On: vin, Feb 21st, 2014

‘‘Regii soselelor’’ nu se potolesc. Inca 13.000 de lei amenzi pentru soferii de pe maxi-taxi

politia rutieraDaca in perioada 10-16 februarie, 73 de cunducatori auto, care practica transportul in comun in regim de maxi-taxi au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 32.430 de lei, alti 13.000 lei au intrat in data de 19 februarie la bugetul local.

‘‘Politistii au aplicat 11 sanctiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 9 pentru transportul persoanelor in plus fata de numarul omologat de locuri, 12 pentru neutilizarea centurilor de siguranta, una pentru defectiuni tehnice si alte abateri", a precizat inspector principal Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Brailenii sar la gatul soferilor inconstienti, acuzandu-i de faptul ca nu respecta normele Codului Rutier si ca le pun viata in pericol.

‘‘Sunt de acord ca toata lumea trebuie sa ajunga in locul dorit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne transporte ca pe cartofi. Cu putin timp in urma, eram in maxi-taxi iar soferul a franat brusc si m-am dezechilibrat si am picat din picioare. Soferul, care fuma in timp ce noi eram ingramaditi in masina, tot la mine a tipat, acuzandu-ma ca nu m-am tinut bine de bara aceea. Este inadmisibil ce se intampla. Ar trebuit sa foloseasca mai multe masini in intervalele de varf’’, a declarat Mihaela Custura, braileanca nemultumita de conditiile in care sunt transportati cetatenii.

Nimic nu pare sa-i opreasca pe soferii de pe maxi-taxi sa se joace cu vietile celor care folosesc aceste mijloace de transport in comun.a

Comentarii

comentariu

About the Author

-