Published On: lun, Feb 24th, 2014

Reabilitarea Palatului Adminstrativ, un proiect care necesita revizuiri

cj brailaCel putin asta a declarat presedintele Consililui Judetean Braila, intrebat daca anul acesta se vor face modernizari la cladirea care gazduieste cele 3 institutii de baza ale judetului.

‘‘Acel proiect de reabilitare trebuie refacut. De cand am preluat noi cladirea s-au schimbat foarte multe. S-a rezolvat problema cu acele crapaturi, cu soarecii, s-au refacut trotuarele si parcarea din fata palatului’’, a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Seful Consiliului Judetean are planuri mari pentru cladirea care gazduieste atat institutia pe care o conduce cat si Primaria si Prefectura judetului.

In primul rand nu va mai exista acel culoar care da spre Dunare. Acolo, presedintele intentioneaza sa construiasca birourile care tin de relatiile cu publicul, astfel incat, brailenii sa nu mai fie nevoiti sa se piarda prin etajele cladirii pentru a plati o simpla taxa.

Palatul Administrativ va fi monitorizat in permanenta prin intermediul unor camere de supraveghere. Totodata se va lucra pentru a musamaliza toate cablurile si aparatele de aer conditionat care dau un aspect urat cladirii.

Comentarii

comentariu

About the Author