Published On: Soare, Feb 9th, 2014

„Psihoza/Metamorfoza“ cu Ana Maria G. Pavel

Share This
Tags

Centrul Cultural Nicapetre va invita sambata, 8 februarie, ora 11, la vernisajul expozitiei de fotografie si arta digitala mixta „Psihoza/Metamorfoza“, semnata Ana Maria Giorgiana Pavel.

afis8febAna Pavel a absolvit Liceul de Arta „Hariclea Darclee“ in anul 2010 si in prezent urmeaza cursurile Universitatii de Arta si Design din Cluj Napoca. Drumul catre maturitatea artistica i-a fost jalonat de importante premii la concursuri nationale si internationale de pictura si fotografie.

Creatia sa recenta poarta amprenta experientei dobandite in numeroasele colaborari cu teatre din tara si din strainatate, pentru care a realizat costume, decoruri, afise, fotografii si materiale publicitare. Dintre institutiile de cultura cu care Ana Pavel a colaborat, amintim Teatrul National Turda, Teatrul National „Lucian Blaga“ din Cluj Napoca, Teatrul National „Andrei Muresanu“ din Sfantu Gheorghe si Institutul Cultural Roman din Paris.

Artista este cunoscuta publicului brailean prin decorurile, costumele si afisele realizate pentru piesele „Omul Perna“ in regia lui Radu Afrim, „8 Femei“ in regia lui Radu Nichifor si „Cum am invatat sa conduc“ in regia lui M. Chris. Nedeea, jucate la Teatrul „Maria Filotti“ in stagiunea 2008-2009.  

Evenimentul face parte din programul de promovare a tinerilor artisti „BRAILA ȊNSEAMNA ACASA“, aflat in continua desfasurare la Galeria Centrului Cultural Nicapetre.      

Comentarii

comentariu

About the Author