Published On: joi, Feb 27th, 2014

PSD a dat nota 9 USL-ului, Boboc: ‘‘Un 7 cu indulgenta’’

miting USL (2)Senatorul liberal Catalin Boboc a declarat de cateva ori ca era mult mai multumit de parteneriatul pe care il avea cu PSD inainte de infiintarea USL-ului. Primarul Aurel Simionescu este de alta parare: ‘‘normal ca le convenea mai mult inainte de USL pentru ca atunci ei erau la guvernare si erau sprijiniti de PSD, acum suntem noi la guvernare si ar trebui sa fim sprijiniti de PNL’’.

Daca senatorul liberal a dat nota 7 uniunii, primarul social-democrat considera ca USL merita un 8.50 sau chiar mai mult.

‘‘In general daca ceva merge nu trebuie schimbat. Poate ca trebuie nuantate niste lucruri. In momentul in care am o crestere economica in 2013, in momentul in care ratingul, sau ma rog, aprecierea fata de cresterea economica 2014, este unul pozitiv, mi se pare ciudat sa gasesc nod in papura si pentru o persoana, sau doua, sau noua sa schimb algoritmul si ideea de conducere a unei tari’’, a declarat edilul.

Primarul a marturisit ca nimeni nu este de neinlocuit, insa este regretabil faptul ca s-a atricat o guvernare, o alianta politica care functiona, din motive subiective.

Comentarii

comentariu

About the Author