Published On: vin, Feb 14th, 2014

Privatizatii de la CF Braila cer bani publici

stancuPrimarul municipiului Braila a declarat ca exista sanse mari ca CF Braila sa primeasca bani de la bugetul local in 2014. Fondurile vor fi insa acordate pe baza unui proiect.

“Au adus din partea asociatiei sportive proiectul de parteneriat cu anumite clauze in proiect. Vom intra in luna februarie spre aprobare cu un proiect pentru acordarea sprijinului financiar, inteleg ca acelasi traseu este si la Consiliul Judetean. Noi vom sprijini in continuare si fotbalul si handbalul atat timp cat avem un parteneriat cu asociatiile respective”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Noua conducere a clubului de fotbal a declarat ca se asteapta ca cele doua consilii, atat cel local cat si cel judetean sa finanteze o parte din cheltuielile clubului. In caz contrar, Florin Carligea, noul patron al echipei a marturisit ca va renunta la finantarea clubului.

‘‘Poate sa plece. Nu noi i-am zis sa finanteze aceasta echipa. Consiliul Judetean va aloca fonduri din buget numai cu anumite conditii. Daca echipa isi va respecta promisiunile vor primi bani, daca nu, nu. Insa nu vom mai arunca din banii publici pe astfel de performante. Cel mul 20% pe luna este suficient. Acum sunt privati, sa se descurce !’’, a declarat presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author