Published On: vin, Feb 14th, 2014

Peste 20 de tone de sina de cale ferata, recuperate de politisti

sina trenIn ziua de 12 februarie, politisti de la Biroul Judetean de Politie Transporturi Braila au actionat pentru prevenirea furturilor de la infrastructura feroviara, situata pe raza de competenta.

La orele 14:00, politistii au depistat trei barbati, in zona industriala Braila Sud, care demontau sinele de cale ferata, prin taiere cu aparate de tip autogen.

Cei trei barbati au fost condusi la sediul biroului transporturi paentru cercetari si au ridicat in vederea continuarii cercetarilor, 8 tuburi de oxigen si 2 aparate de taiat, iar circa 370 de metri de sina de cale ferata (peste 20 de tone) au fost lasati in custodie salariatilor caii ferate. Liniile nu erau deschise circulatiei feroviare.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor trei, iar in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, fapta prevazuta si pedepsita de Legea 289/2005, privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea fenomenului infractional in domeniul transportului pe calea ferata.     

Comentarii

comentariu

About the Author