Published On: Soare, Feb 16th, 2014

Peste 18 mii de lei la buget, din amenzi

Politia LocalaPolitia Locala Braila a suplimentat bugetul local cu 18.370 lei, suma provenita din amenzile aplicate celor care nu au respectat legea

In perioada 4-11 februarie, Politia Locala Braila a actionat pe raza intregului municipiu si a constatat si aplicat un numar de 59 de sanctiuni contraventionale in valoare de 18.370 lei.

‘‘Camerele de supraveghere au surprins o tamponare intre doua autovehicule iar pentru 16 conducatori auto care blocau circulatia tramvaielor au fost aplicate sanctiuni in valoare de 3.845 lei . Pentru cei care nu au respectat prevederile Codului Rutier, politistii locali au aplicat 5 amenzi contraventionale, in valoare de 765 lei si 11 puncte penalizare’’, a declarat seful Politiei Locale, Traian Jipa.

Amenzile cele mai mari au fost insa aplicate societatilor comerciale care nu respectau normele legale de functionare. Din cele 46 de unitati verifcate, 13 au primit sanctiuni in valoare totala de 10.200.

Nici cei care practicau comertul stradal nu au scapat de ochii vigilenti ai oamenilor legii, politistii sanctionand 8 persoane cu amenzi in valoare de 3200 lei.

Actiunile desfasurate pe intreaga raza a municipiului de catre Politia Locala vor continua, iar cei prinsi incalcand legea, vor fi sanctionati, conform normelor in vigoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-