Published On: Soare, Feb 23rd, 2014

Noul administrator al uzinei Laminorul munceste gratis

laminoruDe cateva zile, combinatul brailean Laminorul are un nou administrator special. Braileanul Pavel Voicu a preluat stafeta de la Mirela Bamiopol, dupa ce actionarul majoritar a decis schimbarea acesteia din fuctie.

Decizia numirii a unui nou administrator special a starnit controverse in randul sindicatului, Constantin Iarca, liderul Metal ‘94 militand pentru ramanerea lui Bamiopol in functie, astfel incat in final sa raspunda pentru activitata sa in companie, cunscuta fiind animozitatea dintre fostul administrator special si liderul de sindicat.

Actionarul majoritar al companiei Laminorul a publicat, recent, decizia privind schimbul de stafeta, in care se precizeaza clar, la articolul 3, ca noul administrator nu va fi remunerat pentru activitatea pe care o va desfasura in uzina.

Anul trecut, la sfarsitul lunii martie, Invest Nikarom SRL era actionar majoritar al SC Laminoru SA, dupa ce a fost vanduta impeuna cu celelalte combinate ale Mechel, contra sumei simbolice de 230 de lei, combinatul a intrat oficial în insolvenţă, după ce ceruse, in prealabil acest lucru Tribunalului Brăila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-