Published On: mar, Feb 11th, 2014

Nazare cand nu mai ajunge, zice ca-i pute

alexandru-nazareFostul ministru al Transporturilor a uitat cum isi deszapezea strada din Focsani pe vremea cand facea parte din Guvern. Acum, aflat in opozitie, pe liderul democrat-liberalilor braileni l-a lovit simtul civic. Acesta a facut o serie de acuzatii la adresa autoritatilor locale, in ceea ce priveste procesul de deszapezire, fara sa tina cont de faptul ca pe vremea cand era ministru al Transporturilor a profitat din plin de serviciile firmelor de deszapzire, care s-au ocupat de curatarea strazii unde locuiau parintii lui, in Focsani.

La acel moment, mai multe televiziuni nationale au atras atentia asupra faptului ca Nazare isi face curat doar in ograda lui, in ciuda faptului ca din functia pe care o avea, trebuia sa faca curat in toata tara.

Ziarul de Vrancea a publicat in data de 9 februarie 2012 un material video in care colegii nostri prezentau deszsapezirea din Focsani, chiar de pe strada unde a copilarit actualul deputat de Braila.

Fiind prima ninsoare din acel an, Nazare probabil a vrut sa testeze utilajele de deszapezire, inainte de a le da drumul pe strazile din Focsani. Astfel s-a decis sa deszapezeasca mai intai strada lui, sa fie sigur ca muncitorii isi fac treaba conform contractului.

 

 

Vecinii lui Nazare, locuitori pe strada Fundatura Maior Sontu au fost foarte fericiti sa vada ca autoritatile se gandesc si la ei, mai ales ca fostul ministru era ales din randul lor. Mare le-a fost mirarea insa cand au constatat ca utilajele se opresc in poarta demnitarului si lasa o buna bucata de strada sub nameti.

Decebal Bacinschi, primarul Focsaniului a fost iritat de intrebarile colegilor nostrii, declarand ca acea fundatura este un drum foarte circulat, motiv pentru care a avut prioritate la deszapezire. Mai mult, Bacinschi s-a facut ca nu stie unde locuia fostul ministru, sau ca acesta facea parte din Guvernul Ungureanu.

Toate aceste nereguli par sa fie uitate de Nazare. Acum, aflat in opozitie, deputatul probabil ca nu a mai putut sa traga sfori, pentru a-si deszapezi fundaturile, iar crizele de moralitate nu il ajuta, atunci cand exista si probe video.

Comentarii

comentariu

About the Author