Published On: Soare, Feb 9th, 2014

MITINGUL RUSINII: PDL-istii au protestat cu cagule PE FATA!

1795644_594453300623352_1714119369_nSambata, a avut loc in capitala un mare miting PDL impotriva actualei guvernari USL.

Membrii opozitiei, PDL-istii braileni s-au adunat cu mic cu mare, vreo 400 la numar si au plecat la Bucuresti, alaturi de liderul lor, deputatul Alexandru Nazare. Piata Revolutiei s-a umplut la ora 11.00, fiind locul de intalnire, cu democrat-liberalii din toate colturile tarii.

Simpatizantilor braileni, ai partidului democrat, se pare ca le-a cam fost rusine sa-si expuna fetele, acestia defiland cu cagule si cu steagurile stranse.

Brailenii au fost imbracati in geci portocalii si cativa dintre ei au fost dotati cu pancarte insotite de lozinci: "V-au promis bani, v-au dat impozite", "Romanul jeleste, Ponta chefuieste", "Romania nu e colonie USL", "PDL indreapta Braila", "PDL respecta Braila".

La ora 12.30, manifestantii au pornit spre Piata Victoriei, indreptandu-se catre Guvern. Aproximativ 5000 de membrii, simpatizanti ai partidului democrat au cerul demisia Executivului timp de un sfert de ora, acestia aducand cu ei chiar si un cos de baschet pe care l-au montat in fata Guvernului si au aruncat cateva mingii la cos.

Pe scena ampalsata in Piata Revolutiei, presedintele partidului, Vasile Blaga, a lansat atacuri la adresa guvernarii USL si a masurilor economice ale acestora, acuzand Puterea de “delapidare”:

“Oamenii astia nu se pricep la nimic. Numai un Guvern socialist a fost in stare ca, intr-un an binecuvantat de Dumnezeu, cu o recolta agricola buna, dupa ce au inventat si au marit 30 de taxe, sa aiba incasari la buget cu 10 miliarde mai mici. Atat au furat, atat au delapidat”, a spus Blaga.

Comentarii

comentariu

About the Author

-