Published On: lun, Feb 17th, 2014

Mircea Diaconu, in vizita la Braila

Mircea_DiaconuBiblioteca Judeteana Panait Istrati Braila va invita vineri, 21 februarie 2014, ora 17.00, la lansarea cartii ‘‘La noi, cand vine iarna’’, scrisa de Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu este actor, politician, scriitor, profesor la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale din Bucuresti. A fost directorul Teatrului Nottara pana in 2011. A jucat in piese de teatru pe scenele nationale, cat si in productii cinematografice celebre, precum ‘‘De ce trag clopotele Mitica’’, ‘‘Buletin de Bucuresti’’, ‘‘Asfalt Tango’’, ‘‘Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii’’, ‘‘Legaturi bolnavicioase’’ si ‘‘Filantropica’’.

A mai publicat: Sugubina (1977), Scaunul de panza al actorului (1985), In Bucurestii de odinioara cu Mircea Diaconu (1998).

Primul roman semnat de actorul Mircea Diaconu, La noi, cand vine iarna,  aparut la Editura Polirom in 2013, va fi prezentat de prof.dr. Viorel Coman si prof. Ioan Munteanu, evenimentul fiind moderat de Claudiu Braileanu, sef serviciu Relatii cu Publicul din cadrul Bibliotecii Judetene. Intrarea libera.

 

Comentarii

comentariu

About the Author