Published On: vin, Feb 28th, 2014

Mihai Tudose: ‘‘Dreapta a imprumutat in 2009 cate 1000 de dolari in numele fiecarui roman’’

mishuRuperea USL-ului inainte de alegerile europarlamentare nu a reprezentat nicio piedica in drumul social-democratilor. Acestia pun bazele unei noi aliante si s-au apucat serios de strans semnaturi pentru infiintarea USD-ului.

Deputatul PSD, Mihai Tudose considera ca este timpul pentru ca social-democratii sa se preocupe mai mult de soarta lor decat de aliantele care in mod clar nu au functionat.

‘‘Astazi, mai mult decat oricand este nevoie de solidaritate, responsabilitate, echitate, libertate, valori care ne definesc ca ideologie de stanga. Socialistii europeni alaturi de social-democratii romani, au in acest an o sansa fara precedent de a-si exprima una dintre valorile de baza ale politicii lor dintotdeauna si anume, solidaritatea. PSD este cel mai mare si cel mai puternic partid pentru ca a avut intotdeauna o viziune realista despre guvernare si despre viata societatii, a promovat o serie de valori in care romanii cred si se regasesc’’ a declarat Mihai Tudose.

Revigorarea economica produsa de Guvernul Ponta nu poate decat sa le aduca mai multa incredere social-democratilor, in fata unui an electoral greu.

‘‘Guvernarea de dreapta a produs 700 de mii de someri, a impozitat toate pensiile, a trimis in saracie peste 2 milioane de romani, a distrus scoala romaneasca, prin tot felul de asa-zise reforme. Guvernarea de dreapta, inaintea alegerilor prezidentiale din 2009 a imprumutat de la Fondul Monetar cate 1000 de dolari in numele fiecarui roman, iar acesti bani trebuie acum platiti’’, a declarat deputatul social-democrat.

In ceea ce priveste alegerile europarlamentare, Mihai Tudose a facut apel catre braileni sa iasa la urne. Inainte de a decide unde vor pune stampila si de cine vor fi reprezentati, romanii trebuie sa invete sa pretuiasca dreptul pe care si-l exprima atunci cand merg la urne.

‘‘Pe 25 mai, romanii trebuie sa se prezinte la vot cu dorinta de a readuce demnitatea si respectul Romaniei in Europa’’, a incheiat deputatul Mihai Tudose.

Comentarii

comentariu

About the Author