Published On: mie, Feb 12th, 2014

Libra Internet Bank, in ajutorul agricultorilor braileni

bituleanuMiercuri, 12 februarie, Libra Internet Bank a inaugurat oficial prima sucursala dedicata fermierilor, din judetul Braila, o zona agricola in continua dezvoltare, unde agricultorii vor putea beneficia de sprijinul unei banci pentru a accesa credite, precum si co-finantari pentru proiecte finantate din fonduri europene. Sucursala Libra Internet Bank Braila este situata in Calea Calarasilor nr. 51, bloc 104, parter.

Libra Internet Bank continua sa isi largeasca activitatea bancara in aria finantarii agriculturii si sprijinirii fermierilor si intreprinzatorilor din agricultura. Dupa crearea in ianuarie 2013 a unei divizii dedicate creditarii agricole , angajarea de specialisti in finantare agricola in zone cu potential ridicat si lansarea de credite agricole competitive, banca ii intampina acum pe clientii braileni, in premiera intr-o unitate special creata pentru ei.

‘‘Ne bazam pe repiditate in operare si solutionarea cererilor de creditare, simplificand documentatia necesara si oferind fermierilor sfaturi financiare pertinente. Specialistii nostri in agricultura si finantare agricola, inteleg in detaliu nevoile fermierilor, pentru care Libra Internet Bank este un partener pe termen lung’’, a declarat Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

LIBRA INTERNET BANK, înfiintata in 1996 si operationala din 1997, face parte din mai 2003 din grupul american de investitii New Century Holdings (NCH), unul din cei mai importanti investitori straini din Romania, cu investitii de peste 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Prezent in tara noastra inca din 1993, NCH se implica in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

Comentarii

comentariu

About the Author