Published On: mie, Feb 19th, 2014

La PDL Braila se pedepsesc rezultatele bune

radu silviu Unul din putinii consilieri judeteni care apara interesele democrat-liberalilor din judet este marginalizat de conducerea partidului, tocmai pe motiv ca voteaza pentru proiectele care sunt in interesul lor. Dezbaterile interne au prins un contur juvenil, conducerea partidului organizand sedinte secrete, la care membrii ‘‘obraznici’’ nu sunt invitati, in ciuda faptului ca se pune la cale pedepsirea lor.

‘‘Astazi am auzit pe surse, nu din instiintare oficiala, ca sambata

22-02-2014, PDL Braila organizeaza CCJ.Unul din punctele de pe ordinea de zi se refera la sanctionarea mea. E clar ca iar se incalca statutul si regulamentul PDL pentru ca eu nu am primit nici o hartie oficiala. Prin urmare astazi la aceasta ora eu am cerut catre secretariatul cancelarie BPN -PDL anularea acestei sedinte comform prevederilor articolului 21 din regulament.

Art. 21. – (1) Sedintele ordinare ale CCJ au loc semestrial, in

saptamana premergatoare reuniunii CNC.

(2) Sedintele ordinare sunt convocate de catre presedintele BPJ, pe

baza deciziei BPJ.

(15) Data, locul, ora si ordinea de zi sunt stabilite de catre BPJ

si se comunica membrilor CCJ cu cel putin 5 zile inainte, sub

sanctiunea nulitatii lucrarilor reuniunii.

Nerealizarea, in conditii regulamentare, a reuniunilor ordinare ale

CCJ poate fi sesizata secretariatului cancelarie al BPN. In acest caz,

BPN poate decide convocarea CCJ pentru alegerea unui nou BPJ. Astept decizia statutara a BPN -PDL’’, declarat consilierul judetean al PDL, Silviu Radu.

Sub pretextul unei curatenii eficiente in organizatie, Alexandru Nazare risca sa alunge democrat-liberalii fideli, primind in sanul organizatiei brailene, traseisti politici care nu au urmarit de-a lungul timpului decat continuitatea mandatelor sau functii noi.

Comentarii

comentariu

About the Author