Published On: lun, Feb 17th, 2014

La 5 luni de la asfaltare: Imagini incredibile cu strada Mihai Bravu!

12In luna octombrie a anului precedent, utilajele se retrageau victorioase, dupa ce au schimbat reteaua de apa si canalizare pe strada Mihai Bravu, in portiunea dintre strazile Diana si Closca.

Locuitorii, fericiti ca nu vor fi nevoiti sa circule prin gropile acoperite de nameti nu s-au gandit la ceea ce va urma dupa topirea zapezii. Nici firma care s-a ocupat de asfaltare, in urma amplasarii conductelor de apa nu si-a dat interesul sa reabiliteze intreaga strada, multumindu-se sa peticeasca eventualele gropi pe care le intalneau in cale.

Reporterii Infobraila au mers la fata locului si au realizat o serie de fotografii ale craterelor care s-au format dupa topirea zapezii. La nici 5 luni de la asfaltare, strada Mihai Bravu este plina de gropi care se surpa din ce in ce mai tare.

‘‘Parca ieri au fost aici si au asfaltat. Nu este normal ce se intampla. Munca de mantuiala, asa se numeste. Nu mai putem sa intram cu masina dinspre Closca. Acolo la garaje este o gropa de 30 de cm adancime. Mai tare au stricat!’’, a declarat Ionica Eftimie, braileanca care locuieste la mai putin de 50 de metrii de acest crater.

Cat timp va trece pana cand utilajele se vor intoarce pe strada Mihai Bravu pentru a repara greselile facute in toamna anului trecut: ‘‘Vor mai trece inca zece ani pana isi vor aminti de noi’’, a raspuns Ionica Eftimie.

Comentarii

comentariu

About the Author