Published On: Soare, Feb 2nd, 2014

Judetul Braila iese la lumina

stoian stefan * Azi, conform informatiilor ISU, in Braila nu mai sunt localitati izolate *

In judetul Braila pe DN 2B, DN 21 si DN 22 B se circula in conditii de iarna, DN 23 Braila – Gulianca – limita jud. Vrancea restrictie de tonaj 7,5 to si DN 22 Braila – Gradistea – lim. Jud. Buzau se circula pe un singur sens. Bacurile isi continua activitatea in program normal, atat spre Tulcea cat si spre Insula Mare a Brailei.

Se actioneaza pe 10 sectoare de drum judetean pentru indepartarea suluri de zapada formate din cauza vantului si pentru facilitarea circulatiei pe ambele sensuri, astfel: DJ 202B:  sectorul Gurguieti – Latinu; DJ 202 D: DJ 202B (Scortaru Nou) –  DJ 202 A (Mihail Kogalniceanu); DJ 203 A: Caineni Bai – Plasoiu; DJ 203 S: sectorul Faurei – Surdila Gaiseanca; DJ 211 A: sectorul Bordei Verde –Viziru; DJ 211 B: Mihai Bravu-Baraganul – Victoria; DJ 211 C: Tataru – Coltea – Chichinetu-Ciocile; DJ 221: sectorul Ianca – Sutesti; DJ  221 B: Vadeni – Baldovinesti-Braila; DJ 255 A: sectorul Gropeni – Unirea si sectorul Romanu – Scortaru Vechi.

Pe drumurile nationale, judetene si in municipiul Braila se actioneaza pentru largirea partii carosabile si pentru executarea de refugii pentru fluidizarea traficului.

48 militari din cadrul unitatilor M.Ap.N. din Braila participa la actiuni de deszapezire in orasul Faurei, comunele Surdila Greci si Filipesti si la transportul de carburant (motorina) asigurat de la rezervele de stat in 10 localitati afectate de ninsori. Se va distribui paine, conserve si apa minerala, achiyitionate de cj in localitatile Silistea, Maxineni, Scortaru Nou, Rimnicelu, Racovita, Visani, Galbenu, Bordei Verde, Ciresu, Stancuta, Victoria si Rosiori. Se efectueaza un transport cu lemne pentru o familie cu 10 copii din localitatea Movila Miresii.

Comentarii

comentariu

About the Author