Published On: mie, Feb 12th, 2014

Infobraila va provoaca la un concurs inedit: Alegeti cea mai indragita pereche!

loveIn Romania, sarbatoarea traditionala pentru iubiti este Dragobete pe 24 februarie. Numele vine de la un personaj din folclorul romanesc care se presupune ca ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi gasit si in cuvantul romanesc dragoste.

Romania a inceput sa sarbatoreasca si Valentine's Day desi, deja avea prin Dragobete o sarbatoare traditionala. Aceasta a dus la un val de critici din partea mai multor grupuri, persoane reputate, institutii. Organizatia nationalisa Noua Dreapta condamna sarbatorirea Valentine's Day in Romania ca fiind o activitate superficiala, comercialista, un kitsch importat din Occident.

 

Concurs Infobraila

 

De Ziua Indragostitilor Infobraila va propune un concurs inedit. Votati pecherea cea mai indragita si puteti castiga o cina alaturi de cuplul ales de dumneavoastra.

Dintre cele mai celebre perechi autohtone, am ales sa va prezentam doar sapte.

Pe locul 1, desi nu formeaza un cuplu propriu-zis, Simona Draghincescu este de 3x femeie in poze, alaturi de Alexandru Nazare. Singura problema ar fi ca ambii parteneri nu cunosc decat O POZITIE !

Pe locul 2 il gasim pe tanarul deputat Petrea Dorin Siviu, alaturi de sotia sa, Gina. Dupa 9 ani de casnicie, cei doi inca mai pastreaza aparentele unei idile adolescentine.

Pe locul 3, vesnicul indragostit Catalin Boboc, alaturi de sotia lui Virginia pozeaza in ipostaze care emana dragoste si fericire. In realitate numai doctorita Virginica stie de cate ori l-a adunat pe senator din bratele tinerelor sperante ale politicii locale.

Locul 4 il ocupa unul din cele mai proaspete cupluri formate. Florin Mija, vicepresedinte al Consiliului Judetean si Lory sunt de departe cei mai simpatici tineri din concursul nostru. In ciuda faptului ca au devenit si parinti fericiti, cuplul inca tine aprinsa flacara iubirii! Vrem si noi reteta!

Locul 5 a fost desemnat cuplului Aurel si Petruta Simionescu. Edilul, un familist convins, vorbeste cu mandrie despre caminul lui, dar si despre dragostea pe care inca i-o mai poarta sotiei.

Pe locul 6 avem un cuplu care a starnit controverse de-a lungul timpului in mass-media locala. Cristian Ancuta, consilier judetean, alaturi de sotia lui, Anamaria Cristina au trecut prin momente dificile de-a lungul anilor de casatore, insa aparentele sunt pastrate negresit, in poze.

Locul 7 a fost desemnat culpului Marian si Cosmina Dragomir. Cu doi copii, tinerii reusesc sa ne uimeasca prin dragostea si respectul pe care si-o poarta, atat intre ei, cat si pentru institutia familiei.

 

Ramane la alegerea dumneavoastra sa desemnati cel mai indragit cuplu, iar in final sa ii cunoasteti personal pe cei care va reprezinta, atat pe plan local, cat si national.

Comentarii

comentariu

About the Author